Gir ut låter de hater

- Fotballåter som kebab, de er laget spesielt for fulle folk, sier kapteinen. Nå kommer CD-en!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det spørs om Tufte-gutta har hørt flere låter enn sin egen singel på den kommende plata som utgis under deres navn.

I en pressemelding fra TVNorge heter det i hvert fall at gutta har vært så opptatt med å spille fotball, at de ikke har kunnet spille inn flere låter enn kjenningsmelodien \'Heia Tufte\'.

Derfor har TVNorge, i samarbeid med plateselskapet VME, samlet en rekke fotballklassikere som utgjør det øvrige materialet på plata. Blant låtene er «Three Lions», «Bønda Ifra Nord», «När Vi Gräver Guld i USA», «Alt For Norge», «World In Motion» og «Nå Er\'e VM».

- Jeg tror ikke de fleste av gutta på laget har hørt disse låtene før. Selv er jeg veldig glad i musikk for kunstens skyld, og fotballåter er vel det lengste man kommer fra nettopp det.

- Etter mitt syn er fotballåter som kebab, de er laget spesielt for fulle folk, sier Tufte-kaptein Vebjørn Koksvik til Dagbladet.no.

Koksvik frykter ikke at spinoff-produkter som en fotball-CD kan føre til at folk blir lei av serien.

- Kommer det så mange Tufte-produkter? Denne CD-en er faktisk den første jeg har hørt om, sier han. 

Heia Tufte-plata er i butikkene 21. november.

Gir ut låter de hater
COVER :
COVER :

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer