Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Gir ut plate

Minnie Driver satser på en musikerkarriere.

Denne uka spilte Driver smakebiter fra sin kommende plate «Everything I Got In My Pocket» for en kritisk britisk presse. «Dere er så stille» sa en tydelig nervøs Driver. Det har gått noen år siden Minnie Driver fikk sitt gjennombrudd i filmer «God Will Hunting» og nå satser hun på en musikerkarriere. Driver både spiller gitar og synger. Fram til nå er det få som har vist om Minnies musikalse ambisjoner. Men Driver startet faktisk som musiker, hun sang i Lodons jazz-klubber som tenåring før hun ble med i et band. Etter at Minnie overraskende opptrådte på en musikkfestival i Austin, Texas i år, ble hun sporet opp av plateselskapet. Her har hun fått en platekontrakt til en verdi av 1,8 millioner dollar.

(Dagbladet.no)

Minnie Driver overrasket med en hes og god jazz-stemme da hun opptrådte for pressen denne uka.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling