Giske deler ut spillpris

Gullstikka arrangeres i morgen

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I morgen arrangeres spillbransjens svar på Spellemannprisen, Gullstikka, på Sentrum Scene i Oslo.

Her skal de beste spillene fra 2006 settes pris på, etter at folket har stemt på spillene som er nominert fram av en fagjury.LES OGSÅ: Her er de nominerte spillene

I dag kan arbeidskomiteen for Gullstikka fortelle at de har fått Kultur- og kirkeminister Trond Giske til å dele ut den godt mulig gjeveste prisen, Folkets Pris.

- At kulturministeren vår nå tar seg tid til å vie oppmerksomheten mot norsk spillbransje, er en meget positiv utvikling, skriver arbeidskomiteen i en pressemelding.

Folkets Pris er nominert fram av Gullstikkas mediepartner NRK, og publikum har kunnet stemme på sin favoritt basert på disse på rikskringkastingens hjemmesider.

Livesendingen på NRKs Nett-TV begynner samtidig som prisutdelingen, klokka 20.00. Ved midnatt fredag vil showet også sendes i et halvannen times opptak på NRK 2, med reprise lørdag 3. mars klokka 13.55.

Av andre som skal dele ut pris, kan nevnes P3s Mina Hadjian, kommende «Idol»-dommer Asbjørn Slettemark, Petter Schjerven samt Per Olav Alvestad fra «Newton». Livemusikken står Urørt- og Zoom-vinnerne «Heroes & Zeroes» for.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer