Giske redder Radio 1

«Fornuftig. Grunnen til at Giske nå griper inn er at det påvist feil i anbudsrunden. Dette er han nødt til å gjøre for å hindre en evt fremtidig rettsak. Husk at dette er business.

Objektiv

«Jeg må faktisk si meg overrasket over at folk hører såpass mye på radio i disse dager. Trodde det var litt gammeldags og ut jeg da. Har prøvd meg et par ganger i bilen å bla gjennom radiokanalene, men hver gang er det reklame, overkommsersielt søppelmusikk eller fjortisradioverter som har NULL form for humor. Skjønner ikke hvorfor folk fortsatt hører på dette? Hvorfor ikke høre på sin egen musikk?

Henrik«Man kan ikke forvente noe mere av en statsråd som er mest opptatt av å komme gratis inn på konserter. Han er rett og slett talentløs...

Morten«Nå var det medietilsynet som sa NEi og Giske som reddet Radio1. Fornøyd nå? Tipper du hadde giddet betalt mye for inngang på kultur-events om du hadde vært statsråd. Det er tross alt jobben hans å følge med på kultur. Han kan vel neppe klandres for at han liker musikk-konserter når han er kulturminister? Litt høl i hue kanskje? Eller er det rett og slett trynefaktor du egentlig bryr deg om? Du kan sikkert få stemt Valgerd Svarstad Haugland tilbake i stillingen om du prøver hardt og ønsker det nok.

OD«Synes alle små radiostasjoner bør få livets rett! Er ofte gøyere med sånne små uformelle greier enn de store kommersielle.

Morgan36