Giskes gratisbilletter

«Dette er jo fantastisk. Veldig godt jobbet av arrangøren. Kan noen i denne verden fortelle meg hvorfor Trond Giske skulle få gratis billetter til Norwegian Wood? Han bidrar jo ikke med en enste krone.

Go_zilla

«Ja, det er mye bedre at du og jeg betaler billetten hans.

ZZ

«Synes det er bare bra at han må betale for seg, han skal ikke ha noen fordeler om han er minister. En sånn PR kåt mann som han der skal en lete lenge etter. Så til alle dere som arrangerer festivaler, IKKE la Giske få noen gratisbilletter.

Erik R.Skjønsberg«Flott å se at Norwegian Wood ikke vil bidra til de rødgrønnes korrupsjonsregime. Det får holde at Haga er hevet over loven og får alle de personlige fordelene hun ønsker

Fredrik«Sutrekoret er i gang igjen. Nå er det nå en gang sånn at personer i kulturdepartementet ofte får gratis billetter til diverse arrangementer.. hvis ikke betales det for av regjeringen, uansett regjering og hvem som er kulturminister. Uansett synes jeg det er bra vi har en kulturminister som er opptatt av pop, rock og festivaler som gagner unge og ting som er i tiden. SYnes han gjør en strålende jobb og står for det han sier i med og motgang.

joda«Tenke seg til - nekte statlig støtte til et arrangement - i selveste Åschløv! Det skal nok bli lettere for kulturen i Norge når Høyre og Frp får hånd om budsjettene! Kanskje til og med Dagbladet da vil ønske seg Giske tilbake?

Odd Martin Lundbø