Gitartungt superlag til Notodden

Billy Gibbons fra ZZ Top og Steve Lukather fra Toto fronter supergruppa som nå er klar for Notodden Blues Festival i august.

TILBAKE TIL NOTODDEN: I 2012 var Billy F. Gibbons på Notodden med ZZ Top. I august er han tilbake på bluesfestivalen -  med Supesonic Blues Machine. Foto: Rex / Shutterstock / NTB Scanpix
TILBAKE TIL NOTODDEN: I 2012 var Billy F. Gibbons på Notodden med ZZ Top. I august er han tilbake på bluesfestivalen - med Supesonic Blues Machine. Foto: Rex / Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Gitarer er aldri mangelvare på bluesfestivaler, men det er alltid stas når «supergitarister» møtes på scenen. I går ble det klart at Billy F. Gibbons føyer seg inn i rekka av stjerner som følger Supersonic Blues Machine til Notodden.

Eksklusivt Kenny Aronoff, Fabrizio Grossi og Lance Lopez utgjør gruppa som lørdag 6. august gjestes av Gibbons, Lukather og bluesrockerne Robben Ford og Walter Trout.

Særlig Aronoff har ei imponerende merittliste som trommelager.

- Blues, rock, soul, gospel, melodiske gitarer og groove. Slik beskriver bassist Grossi musikken til Supersonic Blues Machine, som fikk gode kritikker for albumet «West of Flushing, South of Frisco» i fjor.

Bare på Notodden Festivalleder Jostein Forsberg er naturlig nok høylytt begeistret:

- Det er en veldig god følelse å få på plass denne bookingen. Med gode merkevarenavn som Gibbons og Lukather føler jeg at festivalprogrammet satte seg på plass. De spilte i Holland sist helg, men det var uten Lukather. Jeg tviler på at dette kommer til å skje noe annet sted enn på Notodden i 2016. Med andre ord, en verdensbegivenhet som du må komme til Notodden for å oppleve, sier Forsberg og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer