Gjeespersen & co.

Etter to år med ganske så bra suksess ble plutselig Torsdagsklubben som Smuget - trygt og forutsigbart.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV: Tidligere var sarkasmepolitiets trio, Otto Jespersen, Thomas Giertsen og Silje Stang, til tider veldig provoserende morsomme.

Sesongpremieren i går ble dessverre en heller så blodfattig affære. Dette til tross for at Jespersen trakk fram en gammel kjenning, Baron Blod. Denne gangen som spyende «Idol»-deltaker.

Gjestene Janne Formoe og byrådsleder Erling Lae var flinke nok. De virket godt forberedt, men så ble de da heller ikke utfordret særlig mye. Verken av Jespersen, Stang eller Giertsen. Byrådslederen er jo den som sørger for at det blant annet ikke strøs i Oslos gater. Det må da være morsomt å kødde med? Ikke det. Nei vel.

Blandevann

Da satt vi igjen med dem som alltids kan tas, kongefamilienes svarte og hvite får. Denne tematikken er ganske så utbrukt innenfor faget humor, men vi har full forståelse for at prinsesse Ragnhild fikk så blandevannet skvulpet.

Giertsen egner seg kanskje bedre som skuespiller etter hvert, Stang som P4-babe, og Jespersen er kanskje best med egne elleville show.

De har kanskje gjort sitt, og nasjonen forbannet glad i to år, men samtidig: TV2 trenger jo noe som kan matche NRK. De må jo fortsette.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.