Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

TV-serie

Gjengen fra «Beverly Hills 90210» er tilbake

Gjenoppliver «90210» med en helt spesiell vri.

BEVERLY HILLS: Gjengen fra «Beverly Hills 90210» kommer tilbake på skjermen, til glede for dem som fulgte serien på 90-tallet. Video: Fox Broadcasting Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Var du en av dem som benket seg foran TV-skjermen for å følge dramaet i Hollywood-serien «Beverly Hills 90210» på 90-tallet? Da er dette en gledens dag for deg!

Nå kommer de kjente ansiktene fra 90-tallsserien tilbake på skjermen.

Fox har landet en avtale med de originale skuespillerne Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green og Tori Spelling.

«90210»

Den nye serien har fått navnet «90210», og vil bestå av seks episoder. Det melder det amerikanske filmnettstedet Deadline.

Det er bare to stjerner fra den originale besetningen som foreløpig ikke har bekreftet om de kommer til å være med i den nye serien, nemlig Luke Perry og Shannen Doherty, som spilte henholdsvis Dylan McKay og Brenda Walsh.

Ifølge Entertainment Weekly er imidlertid ikke rollebesetningen komplett, og «døra er fremdeles åpen» for at også de to siste skuespillerne kan komme om bord.

SOL, SEX OG SÅPE: «Beverly Hills, 90210» tok verden med storm. Nå kommer skuespillerne tilbake til skjermen. Foto: REX / Moviestore Collection
SOL, SEX OG SÅPE: «Beverly Hills, 90210» tok verden med storm. Nå kommer skuespillerne tilbake til skjermen. Foto: REX / Moviestore Collection Vis mer

Uventet vri

Serien får imidlertid en uventet vri. I en pressemelding opplyser TV-kanalen Fox at besetningen kommer til å portrettere seg selv i den nye serien.

«I dette helt nye seriedramaet portretterer besetningen seg selv, med en god dose selvironi - som er inspirert av deres ekte liv og forhold», skriver Fox.

- Etter at de har gått hver sine veier siden den originale serien sluttet for 19 år siden, gjenforenes Jason, Jennie, Ian, Gabrielle, Brian og Tori når en av dem foreslår at det er på tide å gjenopplive «Beverly Hills 90210», heter det videre i beskrivelsen.

- Hva vil skje?

Men å få det i gang kan skape en enda mer delikat såpe enn selve serien, skriver Fox. For nå skal skuespillerne visstnok fortsette der de slapp, med alt det måtte innebære.

- Hva kommer til å skje, når deres første store kjærlighet, gamle romanser, venner og fiender kommer sammen som denne ikoniske besetningen - som hele verden så vokse opp sammen - prøver å fortsette der de slapp?, skriver Fox.

90-tallsserien «Beverly Hills 90210» ble sendt i ti sesonger, og ble gjenopplivet i 2008. Serien fulgte en gruppe venner fra high school, til college og videre inn i det voksne liv.

En nyinnspilling av serien ble lansert i 2008, og gikk i fem sesonger.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!