TV-serie

Gjengen fra «Beverly Hills 90210» er tilbake

Gjenoppliver «90210» med en helt spesiell vri.

BEVERLY HILLS: Gjengen fra «Beverly Hills 90210» kommer tilbake på skjermen, til glede for dem som fulgte serien på 90-tallet. Video: Fox Broadcasting Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Var du en av dem som benket seg foran TV-skjermen for å følge dramaet i Hollywood-serien «Beverly Hills 90210» på 90-tallet? Da er dette en gledens dag for deg!

Nå kommer de kjente ansiktene fra 90-tallsserien tilbake på skjermen.

Fox har landet en avtale med de originale skuespillerne Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green og Tori Spelling.

«90210»

Den nye serien har fått navnet «90210», og vil bestå av seks episoder. Det melder det amerikanske filmnettstedet Deadline.

Det er bare to stjerner fra den originale besetningen som foreløpig ikke har bekreftet om de kommer til å være med i den nye serien, nemlig Luke Perry og Shannen Doherty, som spilte henholdsvis Dylan McKay og Brenda Walsh.

Ifølge Entertainment Weekly er imidlertid ikke rollebesetningen komplett, og «døra er fremdeles åpen» for at også de to siste skuespillerne kan komme om bord.

Uventet vri

Serien får imidlertid en uventet vri. I en pressemelding opplyser TV-kanalen Fox at besetningen kommer til å portrettere seg selv i den nye serien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer