Gjennomført middelmådig

En middels styrkeprøve for Ylvis, en gigantisk tålmodighetsprøve for menneskeheten.

Gjennomført middelmådig
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV: La oss ta rosen først. «Hvem kan slå Ylvis?» er gjennomført middelmådig. Bård og Vegard Ylvisåker er sympatiske og selvironiske, som vanlig, men de har ingenting å snakke om, ingen spennende mennesker å sparre med.

I første program skal de konkurrere mot en kar som i utgangspunktet er den reneste supermann: Økonomistudent, tidligere aktiv turner, basehopper og stuntmann i en rekke norske filmer.

Dessuten har Thomas Skjørestad (31) en sønn på åtte år og jobber med autistiske barn. Han bør jo slå Ylvis ned i sneakersene i de fleste øvelser, men overraskende nok er økonomistuntmannen like middelmådig som Ylvis, enten det dreier seg om minitriatlon, kjendisquiz, kjøring med monstertruck, hoderegning eller vedhogging.

Kvart million Resultatet er som en omvendt sportssending. En toppidrettsutøver briljerer med sine ferdigheter og avleverer noen tomme fraser til intervjueren i etterkant.

Ylvis, derimot, briljerer med sin middelmådighet og leverer deretter noen tidvis morsomme fraser til Frithjof Wilborn, som leder programmet med samme intense innlevelse som et trafikklys.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer