Gjenoppliver Brødrene Dal

Brødrene Dal kan gjenoppstå for første gang på fem år. Kirkvåg, Lystad og Mjøen vurderer i disse dager flere konkrete prosjekter. For aller første gang kan Gaus, Roms og Brumund Dal dukke opp på kinolerretet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det er én av mange muligheter, sier han hemmelighetsfullt når vi spør om det snart er duket for «Brødrene Dal - The Movie». Det er nesten det eneste som mangler, etter en rekke tv-serier, plater og sceneshow siden starten for 23 år siden.

«Vorspiel»

Den tredje og foreløpig siste serien med brødrene Gaus, Rom og Brumund, «Brødrene Dal og Legenden om Atlant-Is», ble laget i 1994. Da Lars Mjøen og Knut Lystad i 1997 gjorde «Brødrene Dal og vikingsverdets forbannelse» på Tusenfryd, var Trond Kirkvaag bare med via en videoskjerm. Med unntak av enkelte strøjobber for næringslivet, har de tre prioritert prosjekter hver for seg.

Mjøen er fortsatt lettere sjokkskadd etter at nærmere 1,1 million nordmenn såp det første av 12 programmer med tv-høydepunkter av og med morotrioen KLM sist lørdag.

- De gode seertallene gjør det enda mer aktuelt for oss å snakke sammen, sier Mjøen.

- Vi føler at det er et spark bak fra tv-publikum, at de ønsker at vi skal gjøre mer sammen. Det tar vi til etterretning.

Kjempekult

Lørdagens reprise gikk rett til topps på MMIs seerbarometer. Den hadde flere seere enn originalen, som avsluttet med omlag 900< >000.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer