Roskildefestivalen 2019

Gjester raser mot Roskilde: - Dårligere og dårligere

Kutter i tilbudet til campinggjestene.

KAPPLØP: Det er fullt kjør når Roskilde-festivalen åpner dørene for tusenvis av festivalgjester. Her fra innslippet i år, der det nok en gang var kappløp for å sikre seg de beste campingplassene. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
KAPPLØP: Det er fullt kjør når Roskilde-festivalen åpner dørene for tusenvis av festivalgjester. Her fra innslippet i år, der det nok en gang var kappløp for å sikre seg de beste campingplassene. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag rykket tusenvis av festivalgjengere inn på Dyrskuepladsen, der Roskilde-festivalen går av stabelen for 49. år på rad.

Blant dem er mange trofaste Roskilde-fans, som har drukket sin andel Tuborg-pils foran Orange-scenen under tidligere utgaver av festivalen.

I år har festivalen hisset på seg flere av disse trofaste gjestene, nærmere bestemt beboerne på området som er dedikert campingvogner og bobiler.

Ekstra Bladet skriver at flere av gjestene på Caravan-området er fortørnet over at festivalen har droppet mange av fasilitetene de tidligere har nytt godt av.

Verken matboder, grillområde eller paviljongen der man tidligere kunne søke ly for den brennende julisola, er å finne på Caravan i år.

- Skuffet og lei oss

Ekstra Bladet siterer en kvinnelig Caravan-gjest, som har skrevet et oppildnet innlegg på Facebook:

«Vi er så skuffet og lei oss over at dere har fjernet alt på Caravan-området! (...) Dette er mitt 20. år på festival, og alle vi som bor på området er svært dedikerte fans av Roskilde-festivalen. Men dere gjør det jammen vanskelig når dere år for år gjør forholdene dårligere og dårligere.»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer