Gjett hvem!

Folk trodde den nye undertøysmodellen var en aprilspøk.

(Dagbladet.no): Undertøyskjeden Victoria's Secret er kjent for å bruke verdens ypperste modeller når de nye kolleksjonene skal vises fram. Men artisten som opptrer i den nyeste tv-reklamen, har et litt annet utseende enn Tyra Banks, Heidi Klum, Naomi Campbell, Gisele Bundchen og Eva Herzigova.

Ja, det er faktisk vedkommende til høyre som stiller i den nye reklamen. Og ja igjen, det er faktisk Bob Dylan (62).

Og heldigvis, han beholder klærne på.

- Vi lagde noen reklamespotter i fjor der vi brukte Dylans musikk, og responsen var enorm. Så Victoria's Secret-sjef Les Wexner spurte «Tror du Dylan vil spille inn en reklamefilm?», sier selskapets kreative direktør, Ed Razek, til San Fransisco Chronicle.

- Det var en dristig ide, men vi ringte Dylans agent og de fant plass i timeplanen hans.

Dermed gikk turen til Venezia, der reklamefilmen ble spilt inn. Dylan spiller sammen med den brasilianske supermodellen Adriana Lima. Hun er betraktelig lettere kledd enn 62-åringen.

Plateselskapet til Dylan syntes ideen var storartet.

- Vi synes dette er en flott måte for å treffe folk med Bobs musikk, sier mediesjef Claire Mercuri hos Columbia Records.

- Vi er begeistret over at han sa «ja», da vi ba ham stille opp.

Fansen er derimot mer splittet i synet på Dylans siste opptreden. Debatten raser på nettet, og en tilhenger sier han håpet det var en aprilspøk. Men Dylan blir likevel møtt med forståelse.

- Jeg håper at når jeg blir like gammel som Dylan, kommer noen til å spørre meg om jeg vil få en betalt tur til Venezia og spille inn reklamefilm sammen med supermodeller, skriver en Dylantilhenger ifølge E! Online.

<B>TOPPMODELL? Bob Dylan er med i den nye reklamefilmen.
TOPPMODELL! Det er Adriana Lima også.