Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Gjett om det blir bråk rundt dette

«Saw»-filmene blir spill.

Utvikler og utgiver Brash Entertainment kan melde om at spillet basert på «Saw»-filmene kommer i oktober 2009, i hvert fall i USA. Det skriver IGN.

Spillet kjører på Unreal Engine 3 og utvikles i tett samarbeid med de som har laget filmene. Det er foreløpig ikke kjent hvilke formater «Saw»-spillet vil komme til.

«Saw» startet som et lite uavhengig prosjekt som tok helt av i USA. Det er til nå laget fire filmer i serien.

Historien går gjerne på at normale mennesker blir revet vekk fra deres hverdagslige liv og blir satt i grusomme og voldelige situasjoner. Her må de skrekkslagene menneskene ofre noe som er viktig for dem, slik som en hånd eller en fot, for å sikre sin egen frihet.

Vi er spente på hvordan dette løses i spillet, og kommer tilbake med mer informasjon så snart den tikker inn.

SKREKK OG GRU: «Saw»-filmene er svært brutale greier, og ikke noe for sarte sjeler - noe neppe det kommende spillet vil være heller. Her et bilde fra den første av totalt fire filmer. Foto: FRA FILMEN
SKREKK OG GRU: «Saw»-filmene er svært brutale greier, og ikke noe for sarte sjeler - noe neppe det kommende spillet vil være heller. Her et bilde fra den første av totalt fire filmer. Foto: FRA FILMEN Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media