TV 2: «Hver gang vi møtes»

Gjett om det swinger av Jazz-Silya!

Tor Endresen er siste artist ut i «Hver gang vi møtes» før det avsluttende duettprogrammet i morgen, søndag. Vi anmeldte låt for låt.

TORS KVELD: Tor Endresen fikk en overraskelse da han i kveld var hedersgjest i «Hver gang vi møtes» på TV 2. Datteren Anne-Sophie ble hentet hjem fra ferie i Spania for å synge for faren sammen med Hans Petter Aaserud. Alle foto: TV 2
TORS KVELD: Tor Endresen fikk en overraskelse da han i kveld var hedersgjest i «Hver gang vi møtes» på TV 2. Datteren Anne-Sophie ble hentet hjem fra ferie i Spania for å synge for faren sammen med Hans Petter Aaserud. Alle foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV: Tor Endresen (58) er nok aller mest kjent fra tv-serien «Lollipop» sammen med Rune Larsen, men har solgt 1,5 millioner: plater. Han har spilt inn musikk siden han ble håndplukket som vokalist til to album med jazztrommeslageren Pål Thowsen på 80-tallet.

Tor har gitt ut soloplater, sunget med Ausekarane og deltatt i Grand Prix hele tolv ganger. Han er først og fremst en tolker, men har også skrevet egne sanger. Dette er hans kveld.

Silya: «Cafe Lé Swing» (Morley/Knutsen/Jansen/Jansen)

Silya åpner med en av Tors mest kjente låter, og tolkningen lever opp til tittelen. For dette swinger!

Silya tar låten med til en jazzklubb i Paris på 30-tallet, og det blir nesten litt overrumplende. Med et enkelt arrangement henter hun og bandet ut ting i denne låten som du ikke ante var der. Trommene er forretten, ståbassen, pianoet og Silya er hovedretten og jazzgitaren desserten i denne versjonen. Hun henter fram sin innerste Monica Zetterlund og framstår som en ekte jazzcrooner.

Christel Alsos: «Ingen stopper oss nå» (Holm/Forsman/Borg)

«Er det ikke en Sondre Justad-låt inni der?», tenkte Christel da hun hørte sangen første gang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer