Gjør deg klar til kamp

4. november kl 08.00 2002 er kanskje en av årets viktigste datoer.

I hvert fall for «Ringens Herre»-folket.

Uka før

Film nummer to i serien, «Ringenes Herre: To tårn» har verdenspremiere 18. desember klokka 00.01. Men for å komme dit må du starte planlegginga mye før. Allerede nå faktisk. Telt og boblejakke trengs.

4. november 08.00 starter billettsalget på Colosseum kino i Oslo. Og det holder nok ikke å stikke innom før jobben eller skolen den dagen. Det er ventet snirkellang kø, akkurat som i fjor.

For å være helt sikker er det smart å stille opp nesten en uke før i køen, nemlig den 28. oktober. I fjor kom de første til allerede så lang tid i forveien.

Det legges ut bare fire billetter per person. Det er ikke mulig å reservere billetter de første fire timene av salget. Husk å ta med penger. Du må betale kontant. Billettene koster 75 kroner. Fra 12.00 den dagen kan du kjøpe biletter til filmen på de andre kinoene og på nettet.

Billetter selges i første omgang til forestillingene i perioden 18. - 22. desember. Antatt lengde er i følge produsenten 2 timer og 45 minutter, muligens blir filmen noe lenger.

Gratis prøvesmaking

I natt ble traileren til toeren lagt ut på filmens offiselle nettsted. Du kan se den her, eller på den svenske Ringens Herre-sida.

Har du hårete føtter eller liker du å sove lenge? Ta Hobitt-testen!

Forkort ventetida i vårt store Ringenes Herre-forum.

<B>FRODO I TOERN:</B> «To tårn» kommer til jul. Men du må starte planlegginga nå om du vil på premieren.