Gjør det selv-DJ på «iParties»

Ta med yndlingslåtene på en klubb nær deg.

(Dagbladet.no): «iParties» har vært hotte en stund i New York, London og Berlin, og Oslo følger på.

Konseptet går ut på at gjestene tar med seg yndlingslåtene sine og snurrer dem selv for et mer eller mindre begeistret publikum.

«iParties»-navnet kommer av at det har vært vanlig at gjestene har tatt med iPod\'en sin fullastet med egne låter for å spille.

Konseptet er vel strengt tatt avhengig av at gjestene enten har veldig god musikksmak eller at de kan feste ironisk. For hvem er vel interessert i å bli pådyttet en tilfeldig en-gangs-DJs forkjærlighet for Mariah Carey?

I Oslo kan du leke DJ på Nomaden på torsdager, hvor konseptet betegnende nok heter FREEJAY.

Men det er ikke den eneste klubben med stor tiltro til gjestene sine: «Nå er det på tide at vi krever litt av publikum» tenkte Klubb Serum høyt i en pressemelding, og introduserer fra og med fredag 22. april klubbopplegget «Poptarts» .

I Trondheim har konseptet allerede hatt sin seiersgang på klubber som BrukBar, opplyser årvåkne lesere, og det er gode sjanser for at publikum snart får leke DJ igjen.

- Vi har nå en pause i konseptet, men kommer nok til å fortsette med det snart, sier Vemund Warud, barsjef på BrukBar.

Her i landet trenger du ikke nødvendigvis en iPod for å få opp stemningen på dansegulvet, men formatet du kan spille fra varierer noe fra klubb til klubb.

BLI DJEN FOR EN KVELD: Ta med favorittplatene og vær stjerne for en kveld.