Nonstop Music:

Gjør realitystjerner til artister: - Trenger ikke sangstemme

Plateselskap-sjef Hef Augusto (29) mener at det å kunne synge og spille er underordnet for å bli artist.

INFLUENSERBØLGEN: Nonstop Music spesialiserer seg på å gi ut låter med realitydeltakere og influensere. Her er Thea Gudmundsen fra årets «Paradise Hotel»-sesong i studio. Video: Elias Kr. Zahl-Pettersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hva får du hvis du kombinerer en musikkartist med en influenser? Svaret er en musikkinfluenser, eller «music influenser», som Hef Augusto Hotvedt kaller det.

Noen husker han kanskje som halvparten av duoen Aksel og Hef for noen år tilbake. Nå jobber han med å gjøre andre til artister, gjennom plateselskapet Nonstop Music.

- Alle har en stemme. Om den er teknisk god eller ikke, bør ikke bedømme om du kan være en artist eller ikke, mener Hotvedt.

- Jeg ser ikke etter noen spesiell musikkbakgrunn hos noen av artistene våre. Jeg ser mer etter det drivet etter å nå et mål eller gjøre noe nytt i karrieren. Mange av artistene våre har ikke noen musikalsk bakgrunn, og der fyller vi det tomrommet.

- Hvorfor er ikke musikalsk bakgrunn viktig?

- Å være teknisk sanger, eller å kunne et instrument, er ikke et kriterium for å være en artist, i mine øyne. Jeg har aldri kunnet et instrument, men jeg lever av musikk og elsker musikk. Jeg har bare en sterk tro på at jeg kan lykkes som musiker, sier 29-åringen til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer