Gjør sin første dramaserie

Arnold Schwarzeneggers skuespillerkarriere fortsetter. Denne gangen i et nytt format.

KJENT FOR FILM: Arnold Schwarzenegger (73) har hovedsakelig gjort karriere som filmskuespiller. Nå har han landet en av hovedrollene i en ny spionserie på Netflix. Her ser du ham i traileren til storfilmen «Terminator: Dark Fate». Vis mer
Publisert

Netflix har nok en gang overbydd konkurrentene og sikret seg rettighetene til skuespiller og tidligere California-guvernør Arnold Schwarzeneggers (73) første TV-dramaserie, skriver The Hollywood Reporter.

Nick Santora («Prison Break») står bak prosjektet, som etter planen blir en internasjonal spioneventyrserie, melder kildene til filmmagasinet.

Foreløpig har ikke Skydance Television-prosjektet fått et navn, men det på det rene at handlingen spinner rundt Schwarzenegger og kollega Monica Barbaro, som spiller far og datter i serien.

IKONISK: Schwarzenegger slik vi kjenner ham, som våpenkyndig bodybuilderactionstjerne med praktisk sveis. Bildet er fra filmen «Predator» (1987). Foto: NTB
IKONISK: Schwarzenegger slik vi kjenner ham, som våpenkyndig bodybuilderactionstjerne med praktisk sveis. Bildet er fra filmen «Predator» (1987). Foto: NTB Vis mer

Schwarzeneggers siste store filmrolle var i fjorårets «Terminator: Dark Fate», hvor han nok en gang returnerte som den ikoniske terminatoren T-800.

Det er ikke bare på lerretet det har vært action. De siste åra har superstjerna, også kjent som politiker og bodybuilder, blitt hjerteoperert flere ganger. I slutten av oktober fortalte skuespilleren at han var i vellykket besittelse av en ny aortaklaff.

Han fikk en kunstig hjerteklaff i 1997, på grunn av en medfødt hjertefeil. Denne kunstige klaffen ble byttet i 2018 før han altså måtte legge seg under kniven på nytt i år.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer