Gjør slutt på rykteflommen. Hevder han ikke forlater «Fifty Shades of Grey» likevel.

Må filmskaperne finne en ny Christian Grey?

SKAL, SKAL IKKE...: Onde tunger vil ha det til at Jamie Dornan vurderer å trekke seg fra «Fifty Shades of Grey»-serien. Dakota Johnson må isåfall finne seg en ny motspiller.  EPA/ANDY RAIN
SKAL, SKAL IKKE...: Onde tunger vil ha det til at Jamie Dornan vurderer å trekke seg fra «Fifty Shades of Grey»-serien. Dakota Johnson må isåfall finne seg en ny motspiller. EPA/ANDY RAIN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mange av «Fifty Shades of Grey»-fansen har trolig gått med en klump i magen det siste døgnet etter at det australske magasinet NW hevdet å ha nære kilder på at katastrofen var nær.

Jamie Dornan var i ferd med å trekke seg fra filmserien, som er ventet til å bli fire filmer, hevdet bladet, og fikk støtte fra en rekke ubekrefta kilder i timene som fulgte.

Rykteflommen var et faktum.

Misfornøyd kone Dermed sto filmskaperne i fare for å måtte finne en ny kjekkas til å spille den dominante mangemilliardæren Christian Grey.

En av årsakene til at Dornan er i ferd med å gå bort fra filmserien er hans kones misnøye med de dampende sexscenene, hevdet Daily Mail.

Negative oppslag og kritikerslakt til tross, «Fifty Shades of Grey» er en monstersuksess på lerretet. Filmen, som består av tjue prosent sex, selger billetter i store kvanta verden over.

Om Dornan virkelig skulle trekke seg fra de kommende filmene basert på E.L. James' bokserie, vil det ifølge sladderpressen i England være en massiv slagside for filmskaperne.

Tar bladet fra munnen Etter et døgn med spekulasjoner og rykter om Dornan, hvor mange av filmseriens fans ytret bekymring på Twitter, sier nettstedet The Daily Beast nå at fansen kan pustet lettet ut: Rolleinnehaveren til Christian Grey forblir uendret i de neste filmene av «Fifty Shades of Grey».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer