SKAL, SKAL IKKE...: Onde tunger vil ha det til at Jamie Dornan vurderer å trekke seg fra «Fifty Shades of Grey»-serien. Dakota Johnson må isåfall finne seg en ny motspiller.  EPA/ANDY RAIN
SKAL, SKAL IKKE...: Onde tunger vil ha det til at Jamie Dornan vurderer å trekke seg fra «Fifty Shades of Grey»-serien. Dakota Johnson må isåfall finne seg en ny motspiller. EPA/ANDY RAINVis mer

Gjør slutt på rykteflommen. Hevder han ikke forlater «Fifty Shades of Grey» likevel.

Må filmskaperne finne en ny Christian Grey?

(Dagbladet): Mange av «Fifty Shades of Grey»-fansen har trolig gått med en klump i magen det siste døgnet etter at det australske magasinet NW hevdet å ha nære kilder på at katastrofen var nær.

Jamie Dornan var i ferd med å trekke seg fra filmserien, som er ventet til å bli fire filmer, hevdet bladet, og fikk støtte fra en rekke ubekrefta kilder i timene som fulgte.

Rykteflommen var et faktum.

Misfornøyd kone Dermed sto filmskaperne i fare for å måtte finne en ny kjekkas til å spille den dominante mangemilliardæren Christian Grey.

En av årsakene til at Dornan er i ferd med å gå bort fra filmserien er hans kones misnøye med de dampende sexscenene, hevdet Daily Mail.

Negative oppslag og kritikerslakt til tross, «Fifty Shades of Grey» er en monstersuksess på lerretet. Filmen, som består av tjue prosent sex, selger billetter i store kvanta verden over.

Om Dornan virkelig skulle trekke seg fra de kommende filmene basert på E.L. James' bokserie, vil det ifølge sladderpressen i England være en massiv slagside for filmskaperne.

Tar bladet fra munnen Etter et døgn med spekulasjoner og rykter om Dornan, hvor mange av filmseriens fans ytret bekymring på Twitter, sier nettstedet The Daily Beast nå at fansen kan pustet lettet ut: Rolleinnehaveren til Christian Grey forblir uendret i de neste filmene av «Fifty Shades of Grey».

All spekulasjonene førte til at Dornans agent tok bladet fra munnen for å døyve på presset mot skuespilleren.

- Jamie er henrykt over hvor bra filmen gjør det, og selv om filmstudioet ikke har gjort noen offisiell beslutning angående oppfølgere, ser Jamie fram til neste film, sier hans agent ifølge nettstedet, som også har flere lukka kilder på at Dornan slettes ikke er i ferd med å kaste inn håndkleet.

MISFORNØYD: Dornan har innrømmet at hans kone Amelia Warner ikke har sett, og heller ikke planlegger å se, noen av filmene. Foto: AP Photo/Markus Schreiber
MISFORNØYD: Dornan har innrømmet at hans kone Amelia Warner ikke har sett, og heller ikke planlegger å se, noen av filmene. Foto: AP Photo/Markus Schreiber Vis mer