Gjør som Elvis!

Dette er nok den typen spill bekymrede lærere, forskere, politikere og andre ansvarsfulle mennesker sikter til når de snakker om «farlige» dataspill. Herved advarsel gitt. Men er det moro? JA!!

«Time Crisis» har ikke mye til handling, det dreier seg helt enkelt om å gjøre som Elvis: Skyte TVen din. Og samtidig plaffe ned så mange motstandere som mulig - uten å bli truffet selv - på så kort tid som mulig. Lignende versjoner har allerede gått sin seiersgang i spillehaller verden over. Men tro meg, det er mye artigere å drive med slike ting hjemme i sin egen stue. Og hvis du ikke lenger er i din første ungdom er det også mindre pinlig. Uansett alder: Billigere i lengden er det garantert.

Jeg måtte virkelig kjempe med min 11 år gamle konsulent for å komme til - i første omgang helt forgjeves. Først sent på kvelden fikk vi «voksne» teste skyteferdighetene. Til gangs.

Barnslig? Uten tvil. Moro? Ditto. Skadelig? Sikkert. Men alle politisk ukorrekte vil garantert hygge seg med dette en god tid framover.