«Charter-Svein»:

Gjør TV-comeback

Denne høsten går sesong 3 av «Alle mot alle» av stabelen på Discovery. Svein «Charter-Svein» Østvik er med på ett av kjendislagene og er tilbake på norske skjermer etter munnbind-kontroversen.

TILBAKE: «Charter-Svein» er tilbake på TV igjen som deltaker i den tredje sesongen av «Alle mot alle».
TILBAKE: «Charter-Svein» er tilbake på TV igjen som deltaker i den tredje sesongen av «Alle mot alle». Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Komikerne Jon Almaas og Henriette Steenstrup er tilbake som programledere i humor-gameshowet «Alle mot alle» denne høsten. I dag ble de sju kjendislagene, som skal gå hode mot hode i programmets tredje sesong, avslørt i en pressemelding fra Discovery.

Vi får blant annet se kjente duoer som toppidrettsutøver Birgit Skarstein og proffdanser Helene Spilling, som flyttet sammen som gode venner etter fjorårets sesong av «Skal vi danse», og komikerparet Maria Stavang og Magnus Devold som tidligere i år bekreftet at de hadde kjøpt leilighet sammen på Instagram.

I programmets neste sesong, får vi også se andre par konkurrere sammen om kunnskapen. Svein Østvik, også kjent som «Charter-Svein» gjør et TV-comeback etter munnbind-kontroversen med komiker Sofie Frøysa som sin lagpartner.

«Charter-Svein» er tilbake

«Charter-Svein» har en lang bakgrunn i reality og er kanskje best kjent for serien som førte til hans store gjennombrudd, nemlig «Charterfeber» som gikk på TV3 fra 2006 til 2013. I seinere tid har Østvik vært deltaker i programmer som «4-stjerners middag», «Camp Kulinaris», «71° Nord» og «Farmen Kjendis».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer