«Charter-Svein»:

Gjør TV-comeback

Denne høsten går sesong 3 av «Alle mot alle» av stabelen på Discovery. Svein «Charter-Svein» Østvik er med på ett av kjendislagene og er tilbake på norske skjermer etter munnbind-kontroversen.

TILBAKE: «Charter-Svein» er tilbake på TV igjen som deltaker i den tredje sesongen av «Alle mot alle».
TILBAKE: «Charter-Svein» er tilbake på TV igjen som deltaker i den tredje sesongen av «Alle mot alle». Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Komikerne Jon Almaas og Henriette Steenstrup er tilbake som programledere i humor-gameshowet «Alle mot alle» denne høsten. I dag ble de sju kjendislagene, som skal gå hode mot hode i programmets tredje sesong, avslørt i en pressemelding fra Discovery.

Vi får blant annet se kjente duoer som toppidrettsutøver Birgit Skarstein og proffdanser Helene Spilling, som flyttet sammen som gode venner etter fjorårets sesong av «Skal vi danse», og komikerparet Maria Stavang og Magnus Devold som tidligere i år bekreftet at de hadde kjøpt leilighet sammen på Instagram.

I programmets neste sesong, får vi også se andre par konkurrere sammen om kunnskapen. Svein Østvik, også kjent som «Charter-Svein» gjør et TV-comeback etter munnbind-kontroversen med komiker Sofie Frøysa som sin lagpartner.

«Charter-Svein» er tilbake

«Charter-Svein» har en lang bakgrunn i reality og er kanskje best kjent for serien som førte til hans store gjennombrudd, nemlig «Charterfeber» som gikk på TV3 fra 2006 til 2013. I seinere tid har Østvik vært deltaker i programmer som «4-stjerners middag», «Camp Kulinaris», «71° Nord» og «Farmen Kjendis».

SVARER PÅ KRITIKKEN: Svein Østvik, også kjent som «Charter-Svein», var med på debatten for å svare på kritikken mot hans corona-utsagn. 27. april 2021. VIDEO: Edward Stenlund REPORTER: Henriette Eilertsen Vis mer

Til tross for sin lange karriere i TV har Østvik seere hjemme hatt lite gjensyn med ham i underholdningsbildet i løpet av det siste året. I år har Østvik havnet i en rekke kontroverser relatert til corona-tiltakene. I april sto Østvik foran Stortinget i Oslo som del av en demonstrasjon mot Oslos strenge tiltak og deltok i en munnbind-brenning.

Tidligere i år ble Østvik invitert som gjest i NRK «Debatten» sammen med Leif Einar «Lothepus» Lothe, på bakgrunn av sistnevntes kritiske uttalelser om Østviks holdning til corona-restriksjonene. Denne sendingen, som gikk på NRK 27. april, skal nå opp i Kringkastingsrådet.

Spilt inn før kontrovers

I et portrettintervju med Dagbladet forteller Østvik at han har mistet jobbtilbud og venner etter munnbind-brenningen, men nå vender han tilbake til skjermen.

Pressekontakt i Discovery forklarer at castingen i showet er basert på kjente, norske fjes og at innspillingen ble gjort før corona-kontroversene tok sted tidligere i år.

- Høstens sesong ble spilt inn i januar og februar i år. Deltakerne blir valgt ut fordi de er folk som gjør seg godt på tv, og om nordmenn flest har et forhold til. Det er morsomt å sette allmennkunnskapene deres på prøve, skriver kommunikasjonsdirektør i Discovery til Dagbladet.

Svein Østvik har ikke besvart Dagbladets henvendelser.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer