Anne Rimmen:

- Glad for at jeg har ventet en stund med å bli mor

Anne Rimmen (37) nyter livet som mamma til Ebbe (2,5). Men hun nekter å vise sønnen video av pappa Ailos ville motorsykkel-stunt.

MERITTERT: Anne Rimmen trekker fram «Monsen på villspor» og de store sportsmesterskapene som personlige høydepunkter i karrieren. - Jeg er stolt over at jeg har turt å hoppe litt i det, sier den profilerte programlederen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
MERITTERT: Anne Rimmen trekker fram «Monsen på villspor» og de store sportsmesterskapene som personlige høydepunkter i karrieren. - Jeg er stolt over at jeg har turt å hoppe litt i det, sier den profilerte programlederen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- I barnehagen var det noen voksne som hadde spurt Ebbe om pappa kjører motorsykkel. Da svarte han: «Nei, pappa kjører ikke motorsykkel, pappa kjører barnevogn».

Anne Rimmen flekser sitt velkjente smil.

I juli 2016 ble hun og samboeren, motocross-stjerna Ailo Gaup (39), foreldre til Ebbe. To og et halvt år seinere har sønnen ennå ikke fått sett klipp fra pappas idrettskarriere på to hjul.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer