Glad for kjendis-boikott

Bjørn Eidsvåg er glad unge kjendiser sier nei til Se og Hør. Den kjente artisten har selv hatt flere ubehagelige episoder med ukebladet og føler at han er blitt truet.

- Første gang de truet meg, sa de at de ville «røpe» hvordan jeg hadde oppført meg på en fest hvis de ikke fikk komme hjem til meg og intervjue meg, sier Eidsvåg til Dagbladet.

Han har aldri gitt etter for ukebladets arbeidsmetoder, som han mener er på et moralsk lavmål.

- Proffe kjendiser

Dagbladet skrev torsdag at de norske A-kjendisene Lene Nystrøm, Lene Marlin, Sissel Kyrkjebø Skoller, Herborg Kråkevik, Thomas Giertsen, Fredrik Skavlan og en rekke andre sier nei til Se og Hør. Bjørn Eidsvåg er ikke overrasket over de unges holdning til bladet.

- Her til lands har vi fått en generasjon med mer profesjonelle kjendiser. Den eldre kjendisgenerasjonen har mye å lære av mange av de unge, som åpenbart også har gode rådgivere, sier Eidsvåg.

Fordømmer ikke

Sangeren presiserer at han ikke fordømmer dem som stiller opp i ukebladet. Han har ingen problemer med at noen vil være kjendis i egenskap av bare å være kjendis.

- Vi lever i et lite land, og folk som stiller opp for ukebladet, skal vite at de da blir en forbruksvare. Du blir fort brukt opp her til lands. Skal du leve av uttrykket ditt, har du ikke noe å gjøre i et fjollete ukeblad eller dumt TV-program, mener Bjørn Eidsvåg.

BLE TRUET: Bjørn Eidsvåg mener at Se og Hør har forsøkt å få ham til å stille opp i ukebladet gjennom trusler.