Friends reunion

Gladmelding til Friends-fansen

Spesialepisoden av Friends kan filmes i august, avslører skuespiller.

SAMMEN IGJEN: Spesialepisoden av Friends kan filmes i august om det trygt nok avslører David Schwimmer. Foto: NTB/Scanpix.
SAMMEN IGJEN: Spesialepisoden av Friends kan filmes i august om det trygt nok avslører David Schwimmer. Foto: NTB/Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var i februar at skuespillerne fra 90-tallsserien «Friends» avslørte at de ville gjøre en spesialepisode med en gjenforening av casten. Det satte derimot coronapandemien en stopper for.

Nå avslører David Schwimmer, som spilte «Ross» i serien, at episoden kan filmes i midten av august, skriver Sky News.

I et intervju med Jimmy Fallon presiserer Scwhimmer derimot at forholdene må være trygge nok.

- Etter planen skal det skje i midten av august, men vi kommer til å avvente ei uke eller to for å være sikre på at det er trygt nok. Hvis ikke må vi bare vente, sier han.

Var ikke interessert

Schwimmer har forlatt Hollywood-livet for å satse på teater i Chicago. Han forteller til Fallon at han egentlig ikke var interessert i rollen som «Ross».

Men da serieskaperne Marta Kaufman og David Crane kontaktet han og fortalte at de hadde basert rollen på Scwhimmer, takket han ja.

Hans medskuespiller i serien Jennifer Aniston avslørte tidligere sommer at hun selv var veldig lei rollen sin som «Rachel».

Det fortalte hun under en samtale arrangert av Hollywood Reporter, sammen med Reese Witherspoon (44), Zendaya Coleman (23), Rose Byrne (40), Janelle Monáe (34) og Helena Bonham Carter (54). De snakket om alt fra den pågående coronapandemien til sine opplevelser i filmbransjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer