«Hjem til jul»

Gladnyhet til «Hjem til jul»-fansen

- Vi er veldig letta og glade, sier produsent Kaia Foss.

NORSK JULESTEMNING: Ida Elise Broch har hovedrollen i «Hjem til jul». Video: Netflix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Norges første Netflix-serie hadde premiere i fjor. Serien ble en suksess, og i januar ble det bekreftet at serien skulle fornyes for sesong to.

I «Hjem til jul» møter vi en alminnelig norsk storfamilie med Ida Elise Broch (33) i spissen.

Da coronakrisen inntraff i mars ble serien, i likhet med mange andre satt på pause. Nå bekrefter produsent, Kaia Foss i The Oslo Company, til Dagbladet at serien er ferdig innspilt. Den skal bli vist som planlagt i desember.

- Vi er veldig letta og glade. Det har vært en lang prosess, og prosjektet betyr mye for oss som har vært med. Det var en gledens dag da vi ble ferdig med siste scene, sier Foss.

Avbrutt innspilling

I mars var innspillingen av sesong 2 i full gang, men coronakrisen gjorde at opptakene måtte avbrytes. Da mente produksjonen at det ansvarlige å gjøre var å sette innspillingen på pause.

- Vi var en stor gjeng på sett hver dag, så da måtte vi sette det på pause, og tenke helse og sikkerhet først. Da brukte vi først en god del tid på å følge samfunnsutviklingen, for å se når det kunne være trygt å starte opp igjen, sier Foss.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer