«Sex and the city»:

Gladnyhet

17 år etter «Sex and the city» sluttet å gå på skjermen, nærmer oppfølgeren seg med stormskritt.

GJENSYN: Seerne kan snart vente seg et gjensyn med flere av skuespillerne fra «Sex and the city» i oppfølgeren som kommer på strømmetjenesten HBO Max. Foto: NTB
GJENSYN: Seerne kan snart vente seg et gjensyn med flere av skuespillerne fra «Sex and the city» i oppfølgeren som kommer på strømmetjenesten HBO Max. Foto: NTB Vis mer
Publisert

På nyåret ble det kjent at den populære serien får en oppfølger, og navnet blir «And just like that».

Den nye serien vil ta for seg reisen til rollefigurene Carrie, Miranda og Charlotte fra «den kompliserte virkeligheten og vennskapet deres i 30-åra, til en enda mer komplisert hverdag i 50-åra», skriver Deadline.

Flere av de kjente skuespillerne er tilbake i rollene i oppfølgeren, blant dem Sarah Jessica Parker, Kristin Davis og Cynthia Nixon.

Julegave

Oppfølgeren vil få premiere på strømmetjenesten HBO Max i desember, kom det fram under HBO-lanseringen denne uka. Datoen er foreløpig ukjent. HBO Max blir tilgjengelig i Norge fra 26. oktober.

I en video lagt ut på strømmetjenestens Youtube-kanal, vises Sarah Jessica Parker i New York, mens byens karakteristiske, gule taxier vises i bakgrunnen. I videoen sier Parker at de fortsatt holder på med innspilling til oppfølgeren. Hun sier videre at den vil få premiere i desember, og avslutter videoen med et slengkyss.

Serien skal også ha tre av hovedrollene som produsenter - Sarah Jessica Parker, Kristin Davis og Cynthia Nixon. Serien vil bestå av ti halvtimes episoder på HBO Max.

AVSLO: I et intervju hos Skavlan i 2017 fortalte Kim Cattral at hun først takket nei til å spille rollen som Samantha. Video: NRK Vis mer

Uten sentral karakter

En som ikke blir en del av oppfølgeren er Kim Cattrall i rollen som Samantha. Tidligere i år ble det første bildet fra oppfølgeren sluppet, og da uten at Cattrall var med på bildet.

Forholdet mellom Cattral og Sarah Jessica Parker har over lengre tid vært betent. I 2018 haglet kritikken mellom de to kollegene. Jessica Parker la blant annet skylden på kollegaen for at det ikke ble noen tredje film av «Sex and the City». Da svarte Cattrall følgende i et intervju med talkshow-verten Piers Morgan:

- Vi har aldri vært venninner. Vi har vært kolleger, og på en eller annen måte er det et veldig sunt sted å være, sa hun.

I august la Sarah Jessica Parker ut et bilde på Instagram der hun sto med skuespillerne Kristin Davis og Cynthia Nixon. Et nytt ansikt var også på bildet, og det var skuespiller Nicole Ari Parker, kjent fra blant annet «Boogie Nights».

Flere medier, deriblant CNN og The Guardian, skrev i august at det var bekreftet at Parker skal erstatte Kim Cattrall i oppfølgeren. Dermed blir hun det fjerde medlemmet av jentegruppa fra New York.

CNN skriver at Parker skal spille rollen som dokumentarist Lisa Todd Wexley.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer