Glamorøs møkk

Motbydelig tiltrekkende fra Glitterbyen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

TV: Sladrehank skal selv ha bank. Derfor er redaktør Lucy Spiller (Courtney Cox) påpasselig med at skandalene hun presenterer i magasinet Dirt er sanne. Sladder fører til søksmål, mens sannheten er, om ikke frigjørende, så i hvert fall en medvirkende årsak til at Dirt er en pengemaskin.

Heldigvis er ikke dette satire. Hovedpersonene er mer interessante enn virkelighetens Lindsay, Britney og Paris.

«Dirt» er en misantropisk versjon av «Entourage» og handler om Hollywoods indre liv – og død. Ian Hart spiller den schizofrene snikfotografen Don Conkey, som hører stemmer og virker i overkant forstyrret når han glemmer å ta medisinene sine, men han leverer alltid varene til sin venn Spiller.

«Friends»-pensjonisten Cox er kledelig kald og bitchy, og det er vanskelig å vite hva man skal føle når hun viser sin sårbare side – hun lever jo av å utnytte andres følelser og lengsel etter ære og berømmelse. I det hele tatt er det mye ambivalens i «Dirt». Cox har produsert serien sammen med ektemann David Arquette (kjent fra «Scream»), og man kan forstå at de ønsker å hevne seg på paparazzi, men «Dirt» er ikke entydig på lag med noen. I Hollywood framstilles som et overfladisk univers der folk dolker hverandre i ryggen for et godt presseoppslag. Selvmord og overdoser er en del av spillet. Samtidig er det mange ressurssterke, kreative og smarte individer i film- og TV-bransjen. «Dirt» vet at vi aldri blir lei gode historier om livet på drømmefabrikken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer