Glamour på Ski

SKI (Dagbladet): Anette Rusten (19) fra Kongsberg ble i går kveld kåret til den nye Miss Norway. I et helt år skal hun nå representere Norge i rouge, hvitt og blått.


EKSPERT: Vålerenga-helt John Carew var djervt frampå i bakrommet som jurymedlem.


IIIK: - Hurra, jeg vant. Anette Rusten er Miss Norway 1999. I går seiret hun blant 16 finalister i landsdelsfinalen. Anette går nå siste året på Kongsberg Videregående skole.

700 jenter fra hele landet har i månedsvis båret fram sine missedrømmer på lokale diskotek. I går kveld ble den fremste kåret til sjefsmiss blant 16 finalister på Eastpoint nattklubb i Ski.
Publikum fikk oppleve et playback-show på høyde med det beste fra Øst-Europa. I juryen satt blant andre fotballspilleren John Carew og fortkjøreren Martin Schancke med valgkvaler.

Vinneren Anette, 176 cm, var kledelig overveldet av følelser like etter at seieren var et faktum.
- Utrolig morsomt, sa hun og mottok kronen som nok må justeres opp et par nummer i størrelse.


Hun overtok tronen fra Bjørg Løvstad som i året som Miss Norway også har blitt kåret som vinner i den prestisjetunge «Miss Teen Tourism World». For det er slik at vinneren representerer Norge i en rekke missekonkurranser verden over.
Arrangør Geir Killingland har 20 ulike konkurranser å velge mellom. Det nyeste tilskuddet til verdensfreden er «Miss Peace Europe».

Anette fra Kongsberg feiret i natt tittelen med gode venner fra Kongsberg. Og hun hadde ikke følelsen av å være med på et fesjå.
- Neida. Dette er glamour, stråler hun.
- Ser du på den?
- Hva da?
- Såpeserien «Glamour».
- Nei, det gjør jeg ikke.

Krig, fred, religion, politikk og slikt får vi ta en annen gang.


IIIK: - Hurra, jeg vant. Anette Rusten er Miss Norway 1999. I går seiret hun blant 16 finalister i landsdelsfinalen. Anette går nå siste året på Kongsberg Videregående skole.