- Glassmaneten gikk rett inn i gapet, og ned i svelget

Morten Ramm, Yoguttene og festivalgjengerne deler sine elleville festivalhistorier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TØYENPARKEN (Dagbladet): Det er festivalfeber i hovedstaden, og Øyafestivalen i dag på sin tredje av totalt fire dager.

Torsdag, som onsdag, hadde tusenvis tatt turen til Tøyenparken for å høre live-musikk, og å nyte sommerværet omgitt av kjente og ukjente.

Dagbladet tok en prat med flere av festivalpublikummerne og et par av navnene som står på årets program i håp om å finne morsomme festivalhistorier og dårlige festivalminner.

• Hør de ville, ekle og gode historiene i videoen øverst.

Blant de Dagbladet møtte på, var tv-profil og komiker Morten Ramm. Sammen med Atle Antonsen, var han på festivalen for å snakke om den kommende kinofilmen «Jakten på Berlusconi».

I videoen øverst forteller Ramm om sitt beste festivalminne, som gjerne er av den litt overraskende sorten.

I tillegg til Ramm og Antonsen, var også rapkvartetten Yoguttene en del av torsdagsprogrammet. De spilte på festivalen for andre år på rad, denne gang sammen med Onge Sushi Mane og Kobe Wan Kenobi på Hagen-scenen.

Like etter konserten, møtte de mystiske og maskerte rapperne Dagbladet for å snakke om sine festivalminner. I videoen øverst, forteller de om sin ekleste festivalopplevelse.

HØR DAGBLADETS ØYA-SPILLELISTE:

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer