Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Glatt som såpe

«The Ugly Truth» er satt sammen av en endeløs rekke klisjeer.

FILM: Abby er suksessrik, vakker og selvsikker, men også svært ulykkelig. Abby savner nemlig drømmemannen, en som liker teater, fransk mat og myke kyss. Men så møter hun Mike, mannen bak The Ugly Truth, et tv-program som forteller at menn er brunstige, ølrapende hingster som søker store bryster, mens kvinner bør gjøre hva de kan for å tilfredsstille mannens lyster. Ikke nødvendigvis for mannens skyld, men fordi de innerst inne vil det selv.

Om de to motsetningene etter hvert finner tonen? Dumt spørsmål.

Kjønnsorganer
Hvis det finnes et avkrysningsskjema over innhold i polerte, romantiske komedier, kan skaperen av «The Ugly Truth» krysse av for samtlige ingredienser. Filmen er satt sammen av en endeløs rekke klisjeer, godt krydret med flest mulig referanser til sex og kjønnsorganer. At manuset er skrevet for å tilfredsstille 17-åringer er tydelig. At det hele er fordummende banalt, hakket tydeligere.

Blir reddet
Katherine Heigl («Grey's Anatomy») og Gerard Butler («300») gjør det beste ut av materialet. De overspiller og er glatte som såpe, men det er en viss gnist mellom dem og de er til tider nokså sjarmerende, noe som redder filmen fra å bli en beint igjennom fæl affære.

«The Ugly Truth»

3 1 6
Regi:

Robert Luketic

Orginaltittel:

«The Ugly Truth»

Se alle anmeldelser
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling