Gled deg til dette spillet!

«Bioshock»-demo og video sluppet - se den her!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Et av høsten aller mest lovende spill er «Bioshock», som slippes på Xbox 360 og pc den 24. august.

I det som blir beskrevet som «den tenkende manns skytespill» blir vi tatt ned til den undersjøiske verdenen Rapture, der et sosialt eksperiment har gått så altfor galt. Du må hamle opp i art deco-dekorert galskap med det du måtte ha for hendene, godt krydret av genmanipulasjon med påfølgende evner.

For å varme opp fansen har utgiveren 2K Games i dag sluppet en demo av spillet på Xbox Live. Demoen inneholder ingen sekvenser fra selve spillet, så den kan trygt lastes ned uten fare for å få ødelagt spillopplevelsen. En pc-versjon av demoen er også forventet i løpet av måneden.

Mens vi venter kan traileren som også ble sluppet i dag ses i toppen av saken. Til høyre i saken ser du noen spillscener i en tidligere utgitt video.

«Bioshock» er nå helt ferdigutviklet. Ken Levine, som er hjernen bak spillet, har derfor hatt litt tid til å snakke med Microsofts Major Nelson i hans podcast.

Hva han synes om at 2K Games har vist sin takknemlighet overfor hans spillselskap Irrational Games ved å døpe det om til henholdvis 2K Boston og 2K Australia etter deres beliggenhet, vites imidlertid ikke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer