«The Crown»

Gledelig nyhet for fansen

Serien «The Crown» trenger mer tid for å dekke det turbulente 90-tallet.

NY SESONG: Sesong 3 av «The Crown» kommer 17. november. Video: Netflix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I vinter ble det annonsert at «The Crown» skulle avsluttes etter den femte sesongen. Nå snur Netflix og serieskaper Peter Morgan, og sier det er nødvendig med en ekstra sesong for å dekke de voldsomme hendelsene i kongefamilien på 90-tallet. Det melder BBC.

- Jeg så i utgangspunktet for meg at «The Crown» skulle bestå av seks sesonger, men nå som jeg har begynt å jobbe med historien til sesong fem, har det blitt klart for meg at det er det perfekte tid og sted for å sette punktum, sa Morgan i januar. Nå har pipen fått en annen lyd.

1990-tallet var et turbulent tiår i den britiske kongefamilien. Slutten på ekteskapet mellom Prins Charles og Prinsesse Diana, skilsmissen mellom Prins Andrew og Sarah «Fergie» Ferguson, brannen i Windsor Castle, og ikke minst Prinsesse Dianas tragiske dødsfall i 1997, var noen av hendelsene som rystet Storbritannia.

- Det ble fort tydelig at vi ville trenge den ekstra sesongen for å behandle historiens kompleksitet med respekt, sier han nå.

Emma Corrin (24) skal spille Prinsessen av Wales i serien, og «Harry Potter»-skuespiller Imelda Staunton (64) skal ta over i hovedrollen som dronningen fra sesong fem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer