Gleder seg til rynker

Pamela Anderson gleder seg til å bli gammel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no:) I sin nye spalte i det britiske magasinet Marie Claire, skriver den tidligere Baywatch-stjernen, som nettopp er kjent for sine ytre fordeler, at hun blir skremt av all utseendefokuseringen i samfunnet.

«Jeg ser frem til å bli gammel og å ikke lenger bli bedømt etter utseende», skriver hun, ifølge Aftonbladet.

Anderson sier også at hun aldri ville bruke Botox mot rynker, eller sprøyte collagen inn i leppene for å få dem fyldigere. Hun mener europeiske kvinner som Sophia Loren og Brigitte Bardot er gode forbilder, som bærer sin alder med verdighet.

Mens Anderson nå markerer en viss avstand til plastiske operasjoner, går andre til ytterligheter for å likne mest mulig på den blonde skjønnheten. Deriblant «Sha» (19), som stiller i MTV-showet «I want a famous face» og lar millioner av tv-seere ta del i forvandlingen.

SKRÆMT, JA! Pamela Anderson hevder hun er skremt over alt fokuset på utseende i samfunnet, og at hun synes det er sørgelig at kvinner føler et slikt press for å se bra ut.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer