Gledesbakrus for Mia

Da Mia Gundersen krøyp til køys klokka fem i går morges var det med vissheten om at hun slapp å stresse opp to timer seinere for å sjekke kritikkene. Sekseren var allerede et faktum.

- Det var en magisk aften! Jeg sto opp klokka ti over halv ett i dag, og da var det så vidt jeg greide å dra meg opp av senga, ler Mia dagen derpå.

Mobilen koker

Leiligheten på Frogner i Oslo minner mer enn noe annet om en blomsterbutikk, og Mias mobil nærmer seg kokepunktet. Dagbladets sekser og VGs femmer ble konsumert allerede på festen i går, og tross et snev av hodepine smiler Mia fra øre til øre.

- Den følelsen det er å stå på scenen og motta publikums stående applaus, kan ikke beskrives. Da skjønner du nesten hvordan idrettsutøvere har det når de går i mål. Det var bare utrolig. På festen løp alle rundt og bare var glade, og til slutt endte vi opp med konjakk og pianospilling på Chateau Neuf, stråler Mia.

Den siste uka før premieren lå nervene tullet tett rundt dyna.

Marilyn

- Jeg kunne våkne om natta og tenke: «enn hvis jeg gjør sånn der, kanskje». Heldigvis fikk jeg sove siste natta. Da jeg gikk på scenen i går hadde jeg bare gode nerver.

«Sugar» er Marilyn Monroes glansrolle fra filmen «Some Like it Hot», og Mia ba tynt på forhånd om å slippe sammenlikningen.

- Jeg ser jo at de gjør det likevel da, ler hun, med nesa i avisa. Da ringer pappa Per for å gratulere.

- Nå skal jeg feire med pannekaker og ertesuppe. Men i kveld skal vi gi dem sukker, lover Mia Gundersen.

HERLIG DAGEN DERPÅ: -Jeg må innrømme at det smaker deilig med suksess, smiler Mia Gundersen.