Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Gledet du deg til et «GoldenEye»-gjensyn?

Da vil Nintendo skuffe deg.

I forrige uke skrev Gamer.no om hvordan gode, gamle «GoldenEye» visstnok skal være under utvikling for Xbox Live Arcade. Nå kan det vise seg at Nintendo har stoppet et prosjekt som var godt i gang.

Ifølge Kotaku kan kilder i Microsoft fortelle at selveste Satoru Iwata, Nintendo-sjefen, satte foten ned for spillets eksistens på Xbox 360.

Originalen kom nemlig på Nintendo 64 først, dermed vil ikke selskapet gi slipp på tittelen.

Nintendo eide også en mindre del av utvikler Rare før de ble kjøpt opp av Microsoft.

Microsoft skal ha strukket seg langt i forhandlingene med japanerne. Spillet ville også ha blitt gitt ut på Wiis Virtual Console, samtidig som andre klassiske Rare-spill var inkludert i avtalen.

Likevel ville ikke Nintendo godta at spillet ble gitt ut på en rivaliserende konsoll.

Nintendo har ikke kommentert disse ryktene.

KOMMER IKKE I NY FORM: Om Nintendo får det som de vil, får vi ikke oppleve en oppusset versjon av Nintendo 64-spillet «GoldenEye» på Xbox Live. Foto: RARE / NINTENDO
KOMMER IKKE I NY FORM: Om Nintendo får det som de vil, får vi ikke oppleve en oppusset versjon av Nintendo 64-spillet «GoldenEye» på Xbox Live. Foto: RARE / NINTENDO Vis mer
SKULLE SETT SLIK UT? Ifølge Kotaku er dette et skjermbilde fra den planlagte «GoldenEye»-versjonen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media