Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Glem det

I over ti år har fansen ventet på en gjenkomst av TV-serien The O.C. Det vil ikke skje med det første.

SKJER IKKE: Fansen har lenge håpet å se Mischa Barton og resten av gjengen tilbake på skjermen i TV-serien The O.C. Det skjer ikke med det første. Foto: NTB scanpix
SKJER IKKE: Fansen har lenge håpet å se Mischa Barton og resten av gjengen tilbake på skjermen i TV-serien The O.C. Det skjer ikke med det første. Foto: NTB scanpix Vis mer

Mange husker nok Benjamin McKenzie i rollen som Ryan, Mischa Barton som Marissa, Adam Brody som Seth og Rachel Bilson som Summer i den solkyssede tenåringsserien «The O.C». Serien gikk på tv mellom 2003 og 2007 og handler om gjengen med ungdommer fra Orange County, California.

Med andre nyproduksjoner av serier som «Will & Grace» hadde også O.C-fansen et håp om at serien ville komme tilbake på skjermen, men det blir ikke med det første til tross for kjenningsmelodiens første linje: «California here we come».

- Skjer ikke

Underholdningssjef i FOX kom tirsdag ut med den skuffende beskjeden om at gjenkomsten ikke kommer til å skje.

- The O.C kommer ikke tilbake, selv om det er mitt store ønske, sier Michael Thorn til Deadline.

Ifølge Torn selv skal alle skuespillerne ha blitt spurt.

- Ingen er tilgjengelige, sier han.

Tvangsinnlagt

Seriens store stjerne var skuespilleren Mischa Barton som spilte den rike tenåringsjenta Marissa Cooper. Serien sentrerte seg rundt hennes av-og på kjærlighetsforhold til Ryan Atwood, spilt av Benjamin McKenzie.

Karakteren hennes fikk med tida store problemer med både alkohol og depresjoner, noe som seinere skulle vise seg å gjenspeile virkeligheten for Barton.

- Det var et totalt sammenbrudd. Det var skremmende, rett ut fra filmen «Girl, Interrupted». Jeg var under et ekstremt press, fortalte hun til People Magazine i 2013.