Glem digitalt bakkenett og dyr kabel-TV

Her ser du filmer og TV-serier gratis.

Enten du gikk glipp av en episode med favorittserien eller vil oppdatere deg med utenlandske nyhetskanaler, så kan du på Internett velge og vrake i sider som tilbyr det du er på jakt etter. Med bare en liten kabel kan du koble PC-en til TV-en, og nyte nøyaktig det du vil se – når du vil se det. Her er noen steder hvor du kan lete:

TV-serier, videoklipp og filmer

tv-video.net Streamer alle de mest populære seriene som går på tv om dagen, alt fra «The Sopranos» til «Prison Break»

wow-tv.co.uk Viser en hel del filmer og kjente tv-serier.

movieflix.com Lovlig nedlastning av alt fra musikaler til actionfilmer. Noen av de koster penger, men det er også mye gratis å velge imellom.

youtube.com Kjent og kjær for mange. Inneholder mange tusen videoklipp brukerne har lastet opp, i tillegg til musikkvideoer og filmtrailere.

video.google.com Bygget på samme prinsipp som YouTube.

ifilm.com Streamer TV-programmer, filmer, kortfilmer og trailere.

GRATIS PÅ NETT: Sopranos.
GRATIS PÅ NETT: Sopranos. Vis mer

www.veoh.com Har videoklipp og serier i en mengde sjangere. www.archive.org/details/movies Enormt utvalg av gamle filmer, animasjoner, tegneserier, musikkvideoer og dokumentarer. Nedlastbart, gratis og helt lovlig. www.alluc.org Tilbyr streaming av tegneserier, filmer og tv-serier.

www.atomfilms.com Legger ut kortfilmer, serier og animasjoner laget av uavhengige skapere. video.aol.com Medieselskapet America Online byr i tillegg til brukerskapte klipp på musikkvideoer, nyhetsreportasjer, trailere og TV-serier. www.musicbrigade.com Her kan man se 20 000 musikkvideoer gratis. Om man liker en av dem spesielt godt, så kan man laste den ned mot litt penger.

www.watchfilms.com Stort utvalg av klassiske filmer, gamle dokumentarer, tegneserier og retroreklamer.

TV-links.co.uk/ Mengder av kjente tv-serier man kan se. www.adultswim.com/adultswimfix/ Søsterkanalen til barnekanalen «Cartoon Network». Tilbyr episoder og scener fra tegneserier rettet mot de mer voksne. www.comedycentral.com Den amerikanske humorkanalen legger ut mengder av klipp fra sine programmer.

Direktesendte TV-kanaler

www.joost.com Skaperne av Skype og Kazaa tilbyr nå direktesendt tv. Kanalutvalget for europeiske brukere er ikke det mest rikholdige, men bildekvaliteten er veldig bra. www.craftytv.com En mengde kanaler i mange sjangere.

www.channelchooser.com Tilbyr over 300 utenlandske kanaler. Alt fra nyheter til reality-tv.

www.euchannels.net Streamer norske og utenlandske TV-stasjoner, som NRK, TVN og amerikanske HBO.

wwitv.com Viser 2 560 kanaler fra absolutt hele verden, i alle varianter.

www.beelinetv.com I tillegg til noen skandinaviske kanaler, tilbyr dette nettstedet streaming av tv-tilbudet i mer eksotiske land, som Korea og Japan.

www.streamick.com Over 300 engelsktalende kanaler som dekker alt fra underholdning og sport til nyheter.

www.chooseandwatch.com Hundrevis av kanaler som dekker de fleste behov. www.bbcworld.com/ Lenker til gratis nettoverføring av BBC Worlds direktesending. edition.cnn.com/video/ Her kan du enten se nyhetskanalen CNN direkte, eller klikke deg inn på gamle reportasjer.

www.nrk.no/nett-tv Rikskringkastinga tilbyr både direktesendinger og klipp fra gamle programmer.

GRATIS PÅ NETT: Grey\'s Anatomy.