Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Glem «kort og catchy», gutter

Bylarm-favorittene Lama bør heller dyrke sine beste sider.

HVA MED EN LIVEPLATE? Lama i sitt rette element - på scenen.  Foto: Spoon Train Audio
HVA MED EN LIVEPLATE? Lama i sitt rette element - på scenen. Foto: Spoon Train Audio Vis mer

||| ALBUM: Det er opplest og vedtatt at Lama i år leverte minst én av By:larms beste konserter. Så hvorfor må det så utrolig mye godvilje til for å digge på plate, det man digger helt uten anstrengelse på scenen? Hva med å bare gi ut ei live-skive, 'a?

Lama har åpenbart vært ute etter å lage en postrockskive som ikke bare er fem lange spor med samme spenningskurve, men heller en variert opplevelse med mang en kort og fengende låt. Implisitt i dette, ligger at bandets klart svakeste punkt — vokalen — løftes frem i front mye oftere enn den tåler.

Den mest effektive vokalen finner man ironisk nok på «Ending», platas siste og lengste spor, hvor den halvhese, ordløse klynkingen funker som et menneskelig anker for det musikalske utbruddet som setter punktum for skiva. Og i tillegg overskygger den.

«Look What You Made Us Do»

Lama

3 1 6
Plateselskap:

Spoon Train Audio/Tuba

Se alle anmeldelser

Er dette lyden av et band som ikke vil være flinke til det de er flinke til?

Kom ut av skapet, gutta. Det er ikke «kort og catchy» dere kan.

Glem «kort og catchy», gutter
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling