Glem Sharknado, nå er Zombeavers her

Jepp, du leste riktig. Filmen om de blodtørstige beverne er her.

(Dagbladet): Du kjenner garantert igjen plottet: En gruppe ungdommer pakker bilen og setter kursen mot ei hytte midt i villmarken. De er eventyrlystne, klare for å utforske hverandre, og overhodet ikke forberedt på det som lusker rundt i vannet like ved hytta. Bevere. Kaldblodige, med udødelige zombie-egenskaper.

Kjente produsenter Den nye filmen «Zombeavers» er nå tilgjengelig for oppkjøp til distributører ved den internasjonale filmfestivalen i Berlin, som pågår i disse dager. Den kommer fra de samme produsentene som står bak filmer som «American Pie», «The Ring» og «Cabin Fever».

Øverst i saken ser du traileren.

Likner en annen kreativ grøsser I fjor skrev Dagbladet om filmen «Sharknado», grøsseren der historien spinner rundt en tornado-storm som slynger haier rundt på fastlandet. Sosiale medier og spesielt Twitter-feeden var ikke nådeløse i sin dom over dét filmpåfunnet:

«Når jeg trodde filmideer ikke kunne bli verre, så kommer Sharknado» skrev en Twitter-bruker.

Den britiske avisa Metro sammenligner «Zombeavers» med «Sharknado», og skriver at filmtraileren er «så dårlig at den blir god».

Youtube-brukeren KieronSmiffy har heller ikke oversett likhetstrekkene med «Sharknado», og kommenterer følgende under videotraileren: «Denne må være omtrent så dårlig som Sharknado».

I det hele tatt; Det er blod. Det er gørr. Det er avrevne kroppsdeler, og det er en regissør (Jordan Rubin jou. anm.) som sier:

«Dette er kanskje det viktigste filmen om bevere du ser i år».