Glem skepsisen, sci fi-nerder

Se knallkul «Star Trek»-trailer.

(Dagbladet.no):
Den første «Star Trek»-traileren er her, og nå kan sci fi-fansen begynne å glede seg.

For til tross for labre forventninger blant deler av fanskaren, er det nok mange som lar seg omvende nå. Den splitter nye traileren går rett på sak og viser actionfylte sekvenser. Det er heftige kampscener, innblikk i karakterenes oppvekst og en lovende slåsskamp mellom Spock og Kirk.

Der de første bildene fra filmen viste oss ertende enkeltscener, tar traileren steget fullt ut og gir oss frysninger på rygg og armer. «Star Trek» troner øverst på de fleste forventningsbarometere for neste års filmer, og det lukter virkelig blockbuster lang vei.

Forventningene kan trygt skrus opp, og fans av William Shatner og Leonard Nimoy kan trolig slappe av. Basert på traileren ser Chris Pine («Smokin' Aces») og Zachary Quinto («Heroes») ut til å takle rollene som Kirk og Spock på en utmerket måte.

J.J. Abrams («Lost», «Mission: Impossible III») har tidligere vist at han kan god action, Eric Bana ser fantastisk ut som skurken Nero og briten Simon Pegg («Hot Fuzz», «Shaun Of The Dead») kommer garantert til å få nye fans i Hollywood som Scotty.

Selv de mest ihuga «Star Trek»-fansene ser ut til å like det de ser.
- Det er en ny «Star Trek» i byen, og det er alvor, skriver fansiten Trekmovie.com


Hva annet kan vi si enn: «Buckle up» og «Beam Me Up, Scotty».Men hva mener du?