Glenn Gulli låtskriver for Carola

STOCKHOLM (Dagbladet): Carola gjør comeback som popsanger. Om drøyt to uker slippes singelen «Dreamer», en nyskrevet låt av den norske popstjernen Glenn Gulli.

Graviditet og flytting stopper ikke Carolas karriere. Om to uker gir den høygravide sangeren ut en ny singel på engelsk. «Dreamer» blir hennes første nyskrevne poplåt på sju år.

«Dreamer» er spesialskrevet for Carola av den norske artisten Glenn Gulli, som tidligere i år ble lansert som et stort pophåp. Produsent er en annen nordmann, Stein Berge Svendsen.

Kristen

Carola og Glenn Gulli ble kjent med hverandre for noen år siden, da Gullis band backet henne på en konsert i Oslo. De to har en felles religiøs interesse, og de har beholdt kontakt med hverandre. Da Glenn Gulli ga ut sitt debutalbum «The Only Thing», inviterte han Carola til å synge duett på låten «When I Need You».

Forrige uke var Carola i studio i Norge og spilte inn «Dreamer». Singelen kommer ut 19. november.

- Før jul kommer det også ut et nytt samlealbum med tittelen «The Best of Carola», sier hennes mann, Runar Søgaard. Han bekrefter at låten er litt av et comeback for popsangeren Carola.

I fjor ga hun ut samleplaten «Greatest Hits Vol. 2», og «The Best of Carola» er enda et samlealbum med låter fra karrieren hennes. «Dreamer» er den eneste nye låten på platen.