Glitrer på film

PARIS (Dagbladet): Når verdens mestselgende kvinnelige artist, Mariah Carey (31), går til filmen, lar hun journalistene vente i tre timer. Lett. Og hun har selvfølgelig sørget for at filmsingelen «Loverboy» er farsott.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Åh, beklager at dere måtte vente, men jeg føler meg ikke bra, sier en småhes Mariah Carey til gruppa av utenlandske journalister som har ventet i tre timer. Hun har Kleenex og medisiner innen rekkevidde, men også et glass champagne for å feire 4. juli.

Mariah Carey går nemlig til filmen. Hennes debut «Glitter» kommer i høst, og i mellomtida kommer CD-en av samme navn med musikk fra filmen. Singelen «Loverboy» er allerede en farsott på amerikansk radio.

Verdens mest solgte kvinnelige artist - 150 millioner album - er iført sølvshorts, rosa topp, høyhælte sølvsko, og med en rosa C-spiller ved sin side. En svensk journalist forærer henne en liten elg, og hun forsikrer at det var det hun trengte akkurat nå.

Ny karriere

- Har du begynt en filmkarriere?

- Ja, «Glitter» tok meg tre og et halvt år. Og så er jeg med i «Wise Girls» (med Mira Sorvino og Melora Walters), som er helt annerledes. Det er en svart komedie, intens, som viser en annen side av meg.

- Betyr det at du har tenkt å slutte å synge?

- Nei, jeg vil alltid synge, selv om det er under dusjen. Men jeg liker å utforske en ny side av karrieren. Det har beriket meg. Jeg har vokst og er blitt friere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer