Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

God mat, tynn story

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lenger opp i gata driver en annen italiener, Pascal (Ian Holm), sin italienske restaurant med mer amerikanisert mat.

- Der oppe voldtar de mat hver kveld, sier storebror Primo. Han er en kunstner på sitt kjøkken. Han tillater ingen kompromissløsninger.

Secundo forsøker å overtale broren til å komme kundene i møte, uten hell.

Så er det at den gode nabo, Pascal, tilbyr seg å gi dem en hjelpende hånd. Den italiensk-amerikanske verdensstjernen Louis Prima (han med «Buona Sera», for dem som husker det) er hans gode venn.

Han skal invitere ham til en stor fest hos brødrene, for å markedsføre deres fantastiske kjøkken og forsøke å forhindre at banken stenger sjappa.

Det blir en stor kveld, hvor alle bekjente inviteres, bilselgeren, blomsterhandlersken, som har et godt øye til den beskjedne Primo, Pascal kommer med sin kjæreste Gabriella (Isabella Rossellini), som har et forhold på si til Secundo, som ellers er kjæreste med Phyllis (Minnie Driver).

Det blir en fantastisk gastronomisk aften, men som du kanskje forstår, går ikke alt som forventet.

Stort mer er det altså ikke her, annet enn at en nydelig bukett med gode skuespillere lager et fint, lite sjarmshow ut av en ganske tynn historie.