God musikk

Det er ikke lett for et relativt ukjent, fransk platformspill å slå igjennom; særlig ikke når det stilles i skyggen av kjempespill som «Zelda: The Wind Waker», «Jak II- Renegade» og «Ratchet & Clank: Going Commando».

Men da kan vi kanskje yte det rettferdighet ved å ymte frampå med at «Beyond Good & Evil» (laget av Michel Ancel, mannen bak Rayman) er på høyde med de nevnte spill, til tider også bedre.

Du spiller fotojournalisten Jade, som må begi seg ut på et omfangsrikt og engasjerende eventyr når de onde DomZ angriper hjemplaneten hennes, Hyllis.

Denne skal «beskyttes» av myndighetssoldatene Alpha Sections, men etterhvert skjønner du at alt ikke er som det skal være i krigen, og at Alpha Sections bruker DomZ\' angrep som et skalkeskjul for bortføringen av Hyllis\' beboere.

Ved å ta i bruk kameraet ditt må du dokumentere dette, slik at konspirasjonen kan avdekkes i undergrunnsbevegelsen IRIS\' egne avis.

Med deg i ditt følge har du «menneskegrisen» Pey\'j og IRIS-agenten Double-H, og sammen med disse må du manøvrere deg over vann og land, gjennom intrikate huler og drøssevis av innovative småspill - alt pakket inn i nydelig grafikk med påfallende god musikk til.