Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Gode nyheter for 1,2 millioner TV 2-seere

Landet distrubisjonsavtale med Get.

FORNØYD: - Vi er glade for at vi har kommet til enighet på alle viktige områder, og at vi kan fortsette å tilby Gets-kunder alt innholdet fra TV 2, sier Øyvind Husby, direktør for Samfunnskontakt i Get. Foto: NTB Scanpix
FORNØYD: - Vi er glade for at vi har kommet til enighet på alle viktige områder, og at vi kan fortsette å tilby Gets-kunder alt innholdet fra TV 2, sier Øyvind Husby, direktør for Samfunnskontakt i Get. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

TV 2 og Get er blitt enige om de viktigste punktene i en ny avtale. Dermed kan 1,2 millioner seere som sto i fare for å miste TV 2s kanaler fra nyttår slappe av, det blir ingen svarte skjermer.

Partene er blitt enige om alle de viktigste kommersielle punktene rundt en ny distribusjonsavtale, melder partene i en pressemelding.

- Det er god dialog mellom partene i forhandlingene om en ny distribusjonsavtale, og vi er enige om alle de viktigste kommersielle avtalene. Nå tar partene en pause i jula og fortsetter dialogen fram mot en endelig avtale i januar, sier TV 2s kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl.

Den nåværende avtalen løper ut ved nyttår. Rundt 500.000 husstander som har Get-abonnement ville da ha mistet alle kanalene fra TV 2, noe som tilsvarer rundt 1,3 millioner seere.

- Vi er glade for at vi har kommet til enighet på alle viktige områder, og at vi kan fortsette å tilby Gets-kunder alt innholdet fra TV 2, sier Øyvind Husby, direktør for Samfunnskontakt i Get.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!