Gode råd fra gamle Young

Da Paul Young slo igjennom som popartist i 1983, var gutta i A1 knapt over bleiestadiet. I går kom han med velmente råd til unggutta: - Bruk kondom!

Det var en stjernespekket artistliste under gårsdagens «Gullfisk»-sending. Og kanskje var de gamle aller eldst. Odd Børretzen og Lars Martin Myhres skeive versjon av Bob Marley-klassikeren «Is This Love» gikk rett hjem hos det trendbevisste publikummet. De fikk også høre Ole Ivars synge «Nå går det for meg», sin svært egen utgave av samme Marleys «No Woman No Cry». Begge Marley-versjonene blir med på albumet «Inn fra kulda - Bob Marley på norsk», som blir utgitt snart.

Paul Young sang sin gamle hit «Come Back And Stay» i programmet. Young, som fylte 44 år sist onsdag, har ikke gitt seg med karrieren ennå.

- Nå er jeg med i et texmexband som vi har kalt Los Pacaminos. Det er i alle fall noe helt annet enn hva jeg har gjort tidligere, sier Paul, som også spilte til dans på festen etter tv-sendingen.

<B>HUSKER DU:</B>- Husk gutter: Bruk kondom! var rådet Christian Ingebrigtsen i gruppa A1 fikk fra den noe mer garvede popstjernen Paul Young.