Gode råd fra Robbins

CANNES: - Ikke gjør som dramalærer'n sier. Lytt til deg selv. Det var meldingen fra Tim Robbins til en forsamling unge filmentusiaster i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Robbins er ikke bare en av Hollywoods beste skuespillere - som for eksempel i Robert Altmans «The Player». Han er også en av de beste regissørene - han laget blant annet «Dead Man Walking». Og han vet hva han snakker om.

- Mange blir lærere av gale årsaker. De krever at elevene skal akseptere en spesiell skuespillerstil, i stedet for å utvikle talentene deres. Jeg har sett mange gode talenter, særlig komiske av typen «klassens klovn», bli forandret til kjedelige og alvorlige skuespillere etter å ha gått i lære.

- Hold ut

Selv startet Robbins sin karriere på teatret, og det er dit han flykter når han får for mye av Hollywood.

- Teatret har lært meg å respektere publikum. Du skal ikke ta for gitt at alle har råd til å kjøpe en billett, og når de først har gjort det, fortjener de å få noe igjen, sa Robbins.

Han oppfordret alle talentfulle ungdommer til å holde ut, for noe vil skje:

- Jeg fikk sparken fra en situasjonskomedie tidlig i karrieren og var langt nede. Neste uke fikk jeg tilbud om roller i «The Sure Thing» («Drømmeopplegget») og «Fraternity Vacation» («Supergutten»).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer