Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Gode seertall for «Mandagsklubben»

«Mandagsklubben» på TVNorge er nesten like populært som mot slutten av fjoråret.

«Mandagsklubben» er i gang igjen og TVNorge er godt fornøyd med første runde etter nyttår.

På det meste fulgte 310 000 seere programmet mandag kveld. Det vil si at 18 prosent av alle som så på TV på det aktuelle tidspunktet, fulgte Silje Stang & co.

- De følger et konsept de behersker og begge gjester gjorde en bra innsats. Programmet holder stadig vekk den kvaliteten vi ønsker, sier TVNorges informasjonssjef Jens Petter Gjelseth til Dagbladet.

Siste runde før jul hadde programmet 340 000 seere.

Samsø, som hadde sesongpremiere på TV2 hadde på det meste 430 000 seere, en markedsandel på 21 prosent. NRK1s kveldsvinner var Redaksjon 21, som på det meste hadde 581 000 seere.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling