Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Gode venner

Sterk gjesteliste og god plate.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Les flere nye anmeldelser her!

    CD: Godt jobba å få presset 50 Cent, Dr. Dre, Jay-Z, Method Man fra Wu-Tang og Eve inn på samme plate.Mary J. Blige er vant til slikt, men salgsavdelingen til Geffen kan nok en gang juble over å ha en artist i stallen som tiltrekker seg akkurat de vennene som skal til for å oppfylle de demografiske målgruppekravene.

    Med Sean «P. Diddy» Combs tilbake i produsentstolen akkurat som på 1992-debuten «What's The 411?» mangler det ikke på dramatiske, pompøse produksjoner og en all round oppstemt stemning. Den himmelstormende stilen kler Mary Janes gospelsvaiende stemme godt, og klubbfolket har flere varmende øyeblikk foran seg når «Love & Life» får gått seg til på dansegolvet utover høsten.

    De høyprofilerte duettene med Eve («Not Today») og det Jackson 5-samplende 50 Cent-samarbeidet «Let Me Be The 1» sitter der de skal, og da må vi bare trekke for den obligatoriske metthetsfølelsen som kommer mot slutten av et 75 minutter langt album hvor gamle Puffy har kjørt løpet stort sett hele veien.

MARY J. BLIGE : Klubbfolket har mye godt å se fram til.