Godlynt surr

Fanger på rømmen må utgi seg for å være skjønnhetseksperter i godlynt komedie.

Når to fanger på rømmen må utgi seg for å være homofile konsulenter i skjønnhetsbransjen, er det duket for velkjente forviklinger.

Grunnelementene i denne komedien hører til verdens eldste, og alle som har sett såpass ulike filmer som «Some Like It Hot» eller «Priscilla, ørkenens dronning» vil nikke et god dag, igjen. En godlynt tone og ditto skuespillere redder den fra havari i balansegangen mellom bastant humor og sentimentalt frieri.

De vennligsinnede forbryterne Wayne Wayne Wayne jr. (Steve Zahn) og Harry Sawyer (Jeremy Northam) bryter seg ut av lenkene og tar seg til småbyen Happy, hvor sheriffen (William H. Macy) naivt tar imot dem med åpne armer.

Av ukjente årsaker er erkebriten Northam utpekt til å agere amerikaner. Han kommer greit fra det, men har ikke rare kjemien med Ally Walker som forelskelsesobjekt. Walker, fra TV-serien «The Profiler», spiller like nervøst som alltid, mens Zahn går spesialdistansen som teiting på småsjarmerende autopilot. William H. Macy er for god for dette surret.

SURR: </B>Forviklingskomikk i velkjent stil.